ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft.

Fluid Technology

A ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. két telephelyes vállalat. Jelenlegi formájában 2006 óta működik, az 1995-ben indult makói leányvállalat és az 1999 óta működő első, zöldmezős beruházásként Vácon létesült ContiTech magyarországi vállalat egyesülése eredményeként.

A vállalat a ContiTech Fluid Technology üzletág, autóipari divíziójához tartozik, fő profilja a hűtő-fűtő gumitömlők gyártása és értékesítése az autóipar és kamion szegmens számára. A 2010 óta működő váci üzemanyag-tömlő gyártás kizárólag szerelésre és végfeldolgozásra specializálódott, technológiája a vevői elvárásoknak megfelelően magas fokon automatizált, robotizált. A cég két telephelyén a termelés összesen több, mint 35.000 négyzetméteren folyik 2000 alkalmazottal. A két gyár összesen százezernél is több szerelt tömlőt bocsát ki naponta, 2011-ben együtt már közel 51 millió készterméket értékesítettek.

Ezzel a cég a vállalatcsoport egyik legmeghatározóbb és legnagyobb tagja, a vállalat fő vevői Európa vezető autógyárai, így a BMW, a Daimler és a Volkswagen csoport, a kamion üzletágban a Volvo csoport, a Scania, a DAF és a Perkins.

Cégünk az általa gyártott termékekkel hozzájárul az autózók biztonságérzetéhez, az utazás kényelméhez és élvezetéhez. Termékeivel és technológiájával a kiváló minőséget és a fenntartható mobilitást tartja szem előtt és egyesíti a kiemelkedő teljesítményt nem csak műszaki, de ökológiai, gazdasági és személyi szinten egyaránt. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően termékeink kimagasló minőségűek.


Telephelyek: Vác

Telephelyek: Vác

Telephelyek: Makó

Telephelyek: Makó