ContiTech Rubber Industrial Kft.

Fluid Technology

A ContiTech Rubber Industrial Kft. Szegeden található. A gyár 1966-ban kezdte meg a termelést, azóta közel változatlan termékprofillal, folyamatosan termel. 2004. óta tartozik a ContiTech vállalatcsoporthoz, de eltérően a többi hazai társvállalattól, itt a termelés több ContiTech üzletág részére is folyik.

A modern keverőüzem a szegedi termékgyártás mellett a társvállalatok részére is biztosít keveréket.

A ContiTech Fluid Technolgy részleg része a tömlőgyártás. Cégünk az ipari minden szektora számára gyárt ipari tömlőket, általános és speciális igények kielégítésére. A gyártás mellett itt találjuk a regionális ipari tömlő kereskedelmi központot is, amely a hazai igények mellett a teljes ú.n. „kelet-európai” piacok értékesítés is végzi.

Különleges és világszerte nagy reputációval bíró termék az olajipar tömlők termékcsalád, amely kimagasló minőségével piacvezetőként tartják számon az olajfúrás, olaj- és gázkitermelés területén. A gyártás és értékesítés mellett folyamatos fejlesztőmunka, magas szintű tervezés jelentősen hozzájárul a termék piaci pozíciójának megőrzéséhez.

Heveder üzemünk a ContiTech Conveyor Belt Group szerves része, és egyben Európa legnagyobb textilbetétes hevedert gyártó üzeme. Az itt gyártott termékek a hazai és nemzetközi kereskedelmi hálózat segítségével a világ minden sarkába eljutnak.


Telephelyek: Szeged

Telephelyek: Szeged